Bridgecursus 2019

Bridgeclub Heusden organiseert in het najaar een nieuwe cursus “Majeurs Vijf”.
Vertel het ook aan vrienden en kennissen: iedereen is welkom.

Leer bridgen in Heusden
Een organisatie van Bridgeclub Heusden

• Wat is bridge?

Bridge is een spannend, boeiend en uitdagend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Bridge wordt in clubverband gespeeld en daardoor heb je niet enkel het spelelement, maar ook het sociale aspect. Je zal veel verschillende mensen ontmoeten en bij het nakaarten plezierige contacten leggen. De spelregels zijn wereldwijd dezelfde. Het wordt beoefend door jong en oud.

Je kan het zowel recreatief als competitief spelen. Je bepaalt zelf je groeitempo en niveau. Bij bridge speel je samen met je partner, die tegenover je zit, tegen twee tegenstanders.

• Bridge leren is niet moeilijk

Iedereen kan het leren. De enige voorwaarde is dat je graag kaart en het moet natuurlijk wel goed worden uitgelegd. Dat is de reden waarom we een basiscursus organiseren die door een gediplomeerd en erkend bridgedocent gegeven wordt.

De cursus bestaat uit 14 lessen en start op 3 oktober 2019.
Elke week wordt er een les gegeven op donderdagavond. De lessen gaan door in ons clublokaal “De Eekhoorn”, Meersstraat, 9070 Heusden.

De prijs voor deze cursus bedraagt voor de 14 lessen samen 70€,  2 leerboeken inbegrepen – 50€ voor spelers jonger dan 25!

• Nieuwsgierig?

Heb je hiervoor belangstelling en wens je meer informatie te ontvangen over deze lessen, stuur dan volledig vrijblijvend een mailtje naar onze lesgever: piet.eeckman@proximus.be. Je wordt dan verder op de hoogte gehouden over deze cursus.

Je bent uiteraard welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons clublokaal op woensdagnamiddag (vanaf 14u00) of vrijdagavond (vanaf 20u00)!

Info mail: Piet Eeckman piet.eeckman@proximus.be

Reacties zijn afgesloten.